Top StoriesΠελοπόννησος

Κορωνοϊός: Στο κόκκινο νοσηλείες και κρούσματα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου – Η κατάσταση στην Αργολίδα

Εκτοξεύτηκαν τα κρούσματα covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου καθώς την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου καταγράφηκαν 328, ενώ συνεχώς αυξανόμενος βαίνει και ο αριθμός των νοσηλειών, με Αρκαδία και Μεσσηνία να διατηρούν τα πρωτεία σε αυτό τον τομέα. Μπορεί η αυξητική τάση να είναι Πανελλαδική αλλά η Πελοπόννησος δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό.

Στην Ελλάδα, σύμφωνα με την τακτική ημερήσια ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ (eody.gov.gr), τα νέα κρούσματα του κορωνοϊού covid-19 που καταγράφηκαν τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου, μέχρι τις 3 το μεσημέρι, ανέρχονταν σε 5.449.

Όσον αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου καταγράφηκαν 328 κρούσματα, όπως προείπαμε, με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 27.618.

Αναλυτικά, καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 49, στην Π.Ε. Αρκαδίας 78, στην Π.Ε. Κορινθίας 32, στην Π.Ε. Λακωνίας 36 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 133.

Εξ άλλου, μέχρι και την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου, στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν συνολικά 131 άτομα (τα 6 σε ΜΕΘ) και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Άργους 7 στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 4, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 35, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 23 (τα 4 στη ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 11 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 51 (τα 2 στη ΜΕΘ).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *