Επίδαυρος

Λυγουριό: Ένσταση Γαλάνη για τις εργασίες στη δεξαμενή

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο ΔΕΥΑ Επιδαύρου, ο επικεφαλής της Ενωτικής Κίνησης Επιδαύρου Θανάσης Γαλάνης, ενίσταται στην απόφαση να γίνουν εργασίες συντήρησης στην κεντρική δεξαμενή του Λυγουριού από τις πρωινές μέχρι και τις μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής 26 Νοεμβρίου, που θα συνεπάγονται διακοπή υδροδότησης στους οικισμούς που παίρνουν νερό από τη συγκεκριμένη δεξαμενή, με αποτέλεσμα σε ώρα αιχμής να μην μπορούν να πλύνουν ούτε τα χέρια τους.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει στην επιστολή του:

«Κύριε πρόεδρε και μέλη του Διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΕΠ,

Eίδαμε σήμερα τις ανακοινώσεις σας για 6ωρη διακοπή υδροδότησης και έχουμε τις ενστάσεις μας, διότι, εν μέσω έξαρσης της πανδημίας, είναι επικίνδυνη η απόφαση σας για συντήρηση της κεντρικής δεξαμενής του Λυγουριού, αύριο, ημέρα Παρασκευή 8πμ έως 14μμ, ημέρα εργάσιμη που τα σχολεία και οι επιχειρήσεις είναι σε λειτουργία.

Σκεφτείτε σοβαρά ότι είναι ώρες αιχμής και δεν θα υπάρχει τρόπος να πλύνουν ούτε τα χέρια τους οι κάτοικοι του κεντρικού οικισμού αλλά και των 7 οικισμών που υδρεύονται από την εν λόγω δεξαμενή.

Πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο να αλλάξετε τον προγραμματισμό σας έστω και τώρα, με την απαιτούμενη οικονομική επιβάρυνση λόγω εργασιών σε απογευματινή ώρα, ή ακόμα και εκτός εργασίμων ημερών».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *