Πελοπόννησος

Υπογράφηκε σύμβαση για την κουνουποκτονία από τον Παναγιώτη Νίκα

Υπογράφηκε από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, το βράδυ χθες Τρίτη 2 Νοεμβρίου, στο διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα, η διετής σύμβαση για την κουνουποκτονία.

Ο περιφερειάρχης, σε δηλώσεις του συνεχάρη την Αναπτυξιακή Μεσσηνίας της οποίας, όπως σημείωσε ο Π. Νίκας, “οι στοχευμένες παρεμβάσεις το περασμένο καλοκαίρι είχαν ως αποτέλεσμα να μην υπάρξουν προβλήματα με κουνούπια. Με τη σύμβαση πλέον, υπάρχει περιθώριο χρόνου για αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος”.

Ωστόσο, ο περιφερειάρχης αναφέρθηκε και στο έλλειμμα “ύψους 1,2 εκ. ευρώ από την διαχείριση της κουνουποκτονίας το οποίο δυστυχώς έχει διαπιστωθεί από τους ελέγχους στην “Πελοπόννησος” Α.Ε. και το οποίο έρχεται από το παρελθόν και θα αναζητηθεί βεβαίως, καθώς πρόκειται για χρήματα του προϋπολογισμού”, για να καταλήξει:

“Δεν μου αρέσει να αναφέρομαι σε τέτοια θέματα, αλλά είναι μια πραγματικότητα όπως με έχουν διαβεβαιώσει οι λογιστές, τα στελέχη και οι επιστημονικά υπεύθυνοι της διαδικασίας της κουνουποκτονίας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *