Ναύπλιο

ΚΙΝΑΛ: Το στίγμα της υποψηφιότητάς του έδωσε ο Παύλος Χρηστίδης από το Ναύπλιο

Από το Ναύπλιο ξεκίνησε την προεκλογική του δραστηριότητα ο Παύλος Χρηστίδης, μία συμβολική κίνηση καθώς αυτή είναι και η ιδιαίτερη πατρίδα του. Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ στις δηλώσεις του έδωσε το στίγμα της υποψηφιότητας του και τόνισε ότι επιθυμεί να συμβάλλει στην αναγέννηση του πολιτικού χώρου που καλείται να παίξει ένα αποφασιστικό ρόλο στην πολιτική ζωή της χώρας.

Ο κ. Χρηστίδης ξεκαθάρισε ότι στόχος είναι το Κινήματος Αλλαγής να δυναμώσει με τη συμμετοχή των πολιτών και όχι να συζητά, εκ των προτέρων μάλιστα, συνεργασίες με άλλα κόμματα.

Επίσης κάλεσε τους Αργολιδείς, τους φίλους και μέλη του Κινήματος, να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες στις 5 Δεκεμβρίου, λέγοντας ότι θέματα όπως αυτό του ονόματος (ΚΙΝΑΛ ή ΠΑΣΟΚ ) θα συζητηθούν στο συνέδριο την προσεχή άνοιξη.

Τον κ. Χρηστίδη προσφώνησε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ στην Αργολίδα Λεωνίδας Κουτσογιάννης ενώ παρών στην συνέντευξη τύπου ήταν και ο τοπικός βουλευτής του κόμματος Ανδρέας Πουλάς.

«Δεν θα μπορούσα να ξεκινήσω από κάπου αλλού»

Στον απόηχο της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ναυπλίου, ο Παύλος Χρηστίδης επισήμανε:

«Αργολίδα. Δεν θα μπορούσα να ξεκινήσω από κάπου αλλού. Όλες αυτές τις ημέρες μίλησα με φίλους, παλιούς συμμαθητές, συναδέλφους, ανθρώπους που λέγαμε ένα γειά, αρκετούς με τους οποίους δεν είχα μιλήσει ποτέ, κάποιους που είχαμε έρθει σε αντιπαράθεση. Και όμως ήταν όλοι εκεί με την καλή τους διάθεση να βοηθήσουν, με την υπογραφή τους, τον καλό τους λόγο.

Ένα ευχαριστώ είναι λίγο.

Με όλους αυτούς και πολλούς ακόμη, θα μιλήσουμε για όσα απασχολούν τους καθημερινούς ανθρώπους που νιώθουν τους πολιτικούς απόμακρους και την πολιτική ξένη.

Για όλους αυτούς και με όλους αυτούς θέλω να γίνει το #restart πράξη.

Για να κάνουμε και τα όνειρα μας, πράξη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *