Top StoriesΝαύπλιο

Μαργαρίτης Σχοινάς: Η ξενάγηση στο Ναύπλιο και τα εγκαίνια του Europe Direct

Την Αργολίδα επέλεξε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς ως τελευταία στάση του, με την οποία ολοκλήρωσε την επίσκεψη του σήμερα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος τον υποδέχθηκε στο Ναύπλιο μαζί με την ομάδα του, όπου αντάλλαξαν απόψεις για την πορεία των ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων στην Αργολίδα και ευκαιρίες για το νομό μέσα στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής πορείας.

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος έκανε μία βραδινή βόλτα στην πόλη συνοδευόμενος, μεταξύ άλλων, από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου Ιωάννη Μαντζούνη και τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Δημήτρη Σχοινοχωρίτη. Εκεί ακολούθησε τα βήματα του Πρώτου Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια, από τον χώρο του κυβερνείου, όπου σήμερα βρίσκεται το άγαλμα του Όθωνα, μέχρι τον τόπο που δολοφονήθηκε, στον ιερό ναό του Άγιου Σπυρίδωνα.

Ακολούθως συμμετείχε στα εγκαίνια του Europe Direct Πελοπόννησος, μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *